Appartementen

Met je team overnachten op onze eigen locatie

Slapen op locatie

Onze ruime appartementen zijn uitermate geschikt om te blijven overnachten. Na een sessie paardencoaching of schapendrijven zo je bed in? Om vervolgens aan het ontbijt nog even na te praten over de actieve en leerzame dag ervoor? Combineer je bedrijfsuitje of teambuilding eens met een overnachting bij ons. We hebben 6 appartementen tot je beschikking op onze mooie locatie. Met bovendien een prachtig uitzicht want we zitten middenin de natuur!

Ook bij een vergadering werkt het goed om het programma te spreiden over twee dagen. Zo heb je tijd voor een uitgebreid programma, maar blijft er ook ruimte over voor ontspanning of bijvoorbeeld een sport en spel activiteit. Denk er dus ook eens aan om een simpele overnachting bij te boeken. Zo kan je de eerste vergaderdag afsluiten met een diner en borrelavond. De volgende ochtend staat het team weer fris op.

Appartementen

Onze appartementen zijn ingericht voor vier tot zes personen. Ze hebben een terras of veranda en bovendien allen uitzicht op de prachtige natuur. Er is natuurlijk vrije toegang tot WIFI. De appartementen zijn allemaal voorzien van een zit- en slaapgedeelte, een eigen keuken met eetgedeelte en ten slotte een ruime douche met wc. De keuken bevalt alle benodigde apparatuur en een koelkast. Tijdens je teamuitje hoef je echter niet zelf te koken. Voor catering kan namelijk gezorgd worden. Zo kun je optimaal genieten van je verblijf bij ons en dus ook het beste uit je teambuilding halen.

Offerte op maat

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Wij brengen geheel vrijblijvend een offerte uit en deze is altijd op maat. Het is immers jouw dag. We hopen je snel te begroeten op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Onze partners: https://bijzonderdruk.nl/