Hotel Huis ten Wolde

Luxe overnachten tijdens je bedrijfsuitje bij GroeiTeam

Hotel Huis ten Wolde

Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde is een luxe viersterren hotel, gelegen op honderd meter van onze locatie. Dus kom je van ver? Zitten onze appartementen vol, maar wil je na een lange of intensieve trainingsdag desondanks toch bij ons overnachten? Of heb je in het bijzonder behoefte aan een beetje luxe? Dan is hotel is Huis ten Wolde de ideale uitvalsbasis. Bij onze buren kun je namelijk niet alleen heerlijk overnachten en culinair genieten maar ook totaal ontspannen. Dit kun je doen in zowel de wellness als het zwembad. Zo staat ’s ochtends staat het ontbijt voor je klaar en op de dag van aankomst word je voorzien van een (h)eerlijk driegangendiner. Daarnaast is er het hele jaar door een wisselende kunstcollectie door ‘Expositie Beeldschoon’ te bewonderen. Deze verkoopexpositie bestaat uit prachtige binnen- en buitenbeelden, schilderijen en wandobjecten. Al met al de moeite waard om te bekijken.

Kamers

De kamers beschikken over alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een ontspannen verblijf. Alle kamers beschikken namelijk over climate controle, gratis draadloos internet, flatscreen TV met sport- en filmkanalen en ten slotte luxe badproducten. Sommige kamers hebben bovendien een eigen balkon of terras.

Arrangementen

Neem voor de mogelijkheden met betrekking tot een verblijf bij Hotel Huis ten Wolde in combinatie met een bedrijfsuitje contact met ons op. Het belangrijkste is dat het arrangement bij je past. Geen groep is hetzelfde en geen gast is gelijk. Wij stellen daarom graag een arrangement op maat voor je op.