Voorzorgsmaatregelen

Vanwege het coronavirus hebben wij extra voorzorgsmaatregelen genomen om onze activiteiten zo veilig mogelijk te laten verlopen. We hebben van de gemeente groen licht gekregen en zijn volledig (corona-proof) goedgekeurd. Al onze Groeiactiviteiten kunnen dus gewoon plaatsvinden.

Te allen tijde verzoeken we u:

  • Meld u bij aankomst eerst en direct bij één van onze medewerkers
  • Houd ten minste 1,5 meter afstand
  • Was en desinfecteer uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Schud geen handen en voorkom fysiek contact
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Volg de aangegeven looproutes

Aankomst
Bij aankomst wordt u opgewacht door één van onze medewerkers bij de ingang van het gebouw. Daar zullen we u de bekende RIVM controlevragen stellen. U kunt hier uw handen ontsmetten en vervolgens gaat u met één van onze medewerkers mee naar de ontvangstlocatie.

Appartement
Heeft u een overnachting in één van onze appartementen geboekt? Dan kunt u met maximaal 3 andere personen in een appartement verblijven. Alle bedden staan op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en er zijn speciale tussenschotten geplaatst. In elk appartement zijn tissues, handzeep, desinfectiemiddel en schoonmaakdoekjes aanwezig.

Looproutes
Om voldoende afstand van elkaar te bewaren zijn er looproutes gemaakt. Daarnaast zijn er op verschillende plekken in ons bedrijf desinfectiepunten. We geven geen rondleiding. In plaats daarvan krijgt u een virtuele rondleiding via ons nieuwe beeldscherm in de foyer.

Tafelindeling
In de foyer werken we met een tafelschikking. U heeft dus tijdens uw Groeiactiviteit een vaste eigen plek.

Toiletgebruik
Onze openbare toiletten worden elke 2 uur schoongemaakt. Indien u in één van onze appartementen verblijft, verzoeken wij u vriendelijk zo veel mogelijk gebruik te maken van dat toilet.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om hier contact met ons op te nemen.