Sport en spel

Fun met diepgang onder leiding van Mister Heerenveen

Fun met diepgang

Sport en spel laat zich omschrijven als fun met diepgang. De activiteiten die we hiermee organiseren kunnen in spel- of competitievorm gedaan worden. We bieden diverse sport & spel activiteiten, waarbij aan verschillende vaardigheden gewerkt kan worden. Denk bij deze vaardigheden bijvoorbeeld aan samenwerken, teambuilding en leiderschaps-en-communicatietraining.

Afhankelijk van de doelen die er voor de dag gekozen worden, worden er één of meerdere activiteiten gekozen. Na overleg waar jij aan wilt werken, komen wij met een voorstel aan activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld een activiteit zijn waarbij individuen en teams uitgedaagd worden om probleemoplossend samen te werken waarbij communicatie cruciaal is. Na de uitvoering van de activiteit krijgt iedereen positieve en eerlijke feedback waardoor men zich als individu en team kan ontwikkelen.

Deze activiteiten zijn bijzonder geschikt voor situaties waarbij plezier en luchtigheid worden ingezet om op speelse wijze te werken aan de optimalisatie van teamgeest en samenwerkingsvaardigheden. Er zijn bijvoorbeeld spellen als ‘bouwen met touwen’, ‘kangoeroe eiland’ en ‘never touch the ground’.

Het aanbod van de activiteit wordt aangepast aan de doelen en behoeftes van jou als klant. Echter blijft plezier, passie en prestatie centraal staan.

In het kort

 • Sportief
 • Activiteiten
 • Vaardigheden
 • Fun 
 • Team
 • Samenwerken 
 • Positief
 • Feedback
 • Professioneel
 • Spellen 
 • Doelen
 • Teambuilding
 • Leiderschap
 • Communicatie

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Wie is Mister Heerenveen?

Onze sport en spel activiteiten worden verzorgd door Maarten de Jong, ofwel Mister Heerenveen. Hij geeft niet alleen coaching en trainingen binnen voetbalverenigingen, maar ook aan bedrijven en onderwijsinstellingen. Zijn aanpak is samenvattend plezierig, helder, direct en bovenal toegankelijk voor iedereen.

Maarten heeft vroeger, al op jonge leeftijd, de kans gekregen om veel met sport bezig te zijn. Hij heeft zich daardoor goed kunnen ontwikkelen en prestaties kunnen leveren op topniveau. Zo werd hij in 1983 gescout door SC Heerenveen. Hier heeft hij vervolgens jarenlang met succes voor gevoetbald. Bij zijn afscheid in het Abe Lenstra Stadion (i.v.m. een transfer naar FC Groningen) heeft hij van de supporters daarom de titel Mister Heerenveen gekregen.
In 2004-2008 zat hij als gevolg van zijn prestaties in het begeleidingsteam van het Nederlands Elftal onder 21. Daarmee was hij behoorlijk succesvol. Zo is het team maar liefst twee keer Europees kampioen geworden.

Maaten zijn passie ligt bij trainingen geven aan teams, in het bijzonder kinderen en jongeren. Naast zijn eigen trainingen en clinics, geeft hij ook voor SC Heerenveen de voetbalclinics.

Werkwijze

Maarten zijn sessies zijn samengevat gericht op persoonlijke ontwikkeling in teamverband. Nadat leidinggevenden en werknemers de activiteiten hebben afgerond kennen ze zichzelf en begrijpen ze de ander. Ze weten zodoende welke competenties van invloed zijn op teamvorming en –ontwikkeling. Daardoor weten ze ook welke communicatiestijl het meest effectief is voor hun eigen situatie.

Daarnaast ontdek je respectvol met elkaar en met de verschillen in je team om te gaan en maken leidinggevenden de omslag van sturend naar coachend leiderschap. Met Sport en spel zet je in op een optimaal team van productieve en gelukkige werknemers voor meer efficiëntie en kwaliteit. Met Sport en spel activiteiten door Maarten vergroot het team hun plezier en zelfvertrouwen in en focus tijdens het werken.