Cross Country bij GroeiTeam!

Cross Country is een van de outdoor activiteiten met dieren die aangeboden worden door GroeiTeam! Je gaat het bos in met een tweespan paarden voor een adembenemende rit door de natuur. Wist je dat je deze activiteit ook kunt combineren met andere activiteiten tijdens een teamuitje of een training?

Het bos in voor een spectaculaire rit

De Cross Country is een spectaculaire rit door de natuur, die bedoeld is voor fanatieke en ambitieuze mensen en teams die een nieuwe uitdaging zoeken. Tijdens de rit neem je zelf plaats naast de koetsier en krijg je zelf de teugels in handen. Hiermee heb je de volledige leiding over een tweespan krachtige paarden. Samen met de paarden ga je een adembenemende rit maken door de natuur en bossen van Beetsterzwaag en omgeving.

Weet je in Noord-Nederland een ander prachtig natuurgebied? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om in overleg de locatie van de Cross Country aan te passen. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Genieten en leren leidinggeven in één

Naast dat je kunt genieten van de prachtige rit door de natuur valt er ook veel te leren tijdens de Cross Country. Door het werken met de paarden leer je beter samenwerken en leiding geven. Ook de spontane interactie met de koetsier zorgt ervoor dat je tijdens de rit tot nieuwe inzichten over jezelf en jouw team komt.

Cross Country is dus niet alleen maar plezier, spanning en genieten, maar is ook een waardevol middel voor zelfreflectie en teambuilding.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk op onze website.