Boer zoekt Vrouw bezoekt GroeiTeam

Vorig jaar zomer zijn wij door het programma-team van ‘Boer zoekt Vrouw Internationaal’ benaderd om mee te werken aan dit televisieprogramma. Boer zoekt Vrouw is hét datingprogramma van KRO-NCRV waarin boeren op zoek gaan naar de liefde. Boer Herman heeft bij de programma voorbereidingen aangegeven dat hij een dag met paarden wilde werken. Paarden geven hem veel vertrouwen. Dat vertrouwen en respect wilde hij ook krijgen van de dames. Vanuit het GroeiTeam hebben we boer Herman dat respect en vertrouwen kunnen geven.

Na de voorbereidingen vanuit het GroeiTeam stonden op 4 oktober 2016 de Franse boer Herman, 5 vrouwen en Yvon Jaspers klaar voor de geplande opname dag in Drachten, om bezig te gaan met diverse outdoor activiteiten zoals cross country en het mennen van paarden.

Uitzending Boer zoekt Vrouw 2017 op NPO 1 met paarden bij GroeiTeam

Op zondagavond 26 februari was het zover. De uitzending van Boer zoekt Vrouw 2017 op bezoek bij GroeiTeam.
Wij zaten aan de buis gekluisterd! Boer Herman nam zijn dames met veel enthousiasme op date naar het GroeiTeam en dit werd gisteravond uitgezonden op Nederland 1 / NPO 1.

De date was zeer geslaagd en ook wij hebben genoten van de aanwezigheid van de Franse boer en zíjn vrouwen. Zie hier een paar mooie foto’s van de dag, genomen door fotograaf Linelle Deunk.

Heb je de uitzending van Boer zoekt Vrouw gemist?

Kijk ‘m hier terug op Uitzending Gemist:

http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/382834/Boer_Zoekt_Vrouw_Internationaal.html