Een extra dimensie aan uw dag door lekker outdoor bezig te zijn!

In deze blog wordt wekelijks informatie gegeven over de verschillende outdoor activiteiten van GroeiTeam. Wij doen activiteiten met dieren maar ook activiteiten gericht op sport & spel. Een zeer breed aanbod met een unieke combinatie van actie en interactie in de buitenlucht.

Krijg nieuwe inzichten en ervaringen door de activiteiten bij het GroeiTeam

Er zijn veel manieren om een bedrijfsuitje of teamtraining vorm te geven. Wij geven hier een eigen unieke draai aan door het gebruik van dieren en sport & spel. Een dag met uw team is nog nooit zo uitdagend geweest. Daarnaast kunnen de verschillende outdoor activiteiten ook ingezet worden bij het bijzonder vergaderen.

Bij ons staat fun met diepgang centraal. De activiteiten zijn leuk, zorgen voor plezier en zorgen ervoor dat er veel geleerd kan worden. Samen met jullie wordt er een vertrouwde en open sfeer gecreëerd waarin vaardigheden zich optimaal kunnen ontwikkelen

Werken met dieren geeft een eerlijk inzicht in eigen handelen

Wij, GroeiTeam bieden een drietal activiteiten aan met dieren. Het werken met paarden en schapen geeft een unieke extra dimensie aan uw dag uit met het bedrijf. Door uit uw comfortzone gehaald te worden ontstaan nieuwe vaardigheden en wordt samenwerken en leidinggeven gestimuleerd.

Actief bezig zijn op een manier die u nog niet eerder heeft gedaan

Geen affiniteit met dieren of op een andere manier bezig willen zijn? Dat kan met onze sport & spel activiteiten. Er wordt gewerkt aan teambuilding, leidinggeven en samenwerken op een sportieve en interactieve manier. De activiteiten kunnen in spel vorm uitgevoerd worden, maar voor de fanatieke teams kan er ook in competitieverband gespeeld worden.

Een groot deel van de outdooractiviteiten wordt bij ons op locatie gedaan. De Cross Country en Span of Control kunnen ook op locatie gedaan worden. Meer informatie hierover en andere vragen kunnen via contact gesteld worden. Heeft u specifieke wensen dan maken wij graag een programma voor u op maat!